De eerste nieuwsbrief van maart , er is hier weer heel wat veranderd op de hokken zins de laatste de nieuwsbrief ,Ben door familie omstandig heden er niet toe instaat geweest om de brief te schrijven ,het had te maken met een enorm auto ongeluk wat mijn schoondochter met de kleinkinderen is overkomen ,Onze klein dochter heeft andere halve week in het UMCG gelegen zwaar gewond maar is nu gelukkig weer thuis voor verder herstel ,en dat heeft dan alle aandacht nodig en dan zijn de duiven maar even naar het tweede plan verhuist .

De kweek is hier inmiddels voltooit , er zijn 50 jongen gekweekt voor eigen gebruik , en ik moet toe geven dat het allemaal geweldig is verlopen , een enkele keer één eitje onbevrucht , maar dat heeft te maken dat de duivinnen de leeftijd van tien jaar bereikt hebben  , de tweede ronde was wel goed , en gelukkig geen kapot gevochten eieren . Er moeten er nog een paar gespeend worden , en ik zal nog enkel nesten groot brengen die geschonken worden, en voor de verkoop , maar het grote meren deel is al verhuisd naar de jonge duiven afdeling .Als de jonge allemaal geplaatst zijn dan ga ik beginnen om ze naar mijn hand te zetten en ze dan zoveel mogelijk mak maken en onder appel te krijgen  , daar heb je een heel duiven leven plezier van , Want ik heb een vreselijke hekel aan duiven , als je in het hok komt tegen de wand omhoog vliegen .Dus daar wil ik wel even wat tijd aan spenderen .En het is ook nog een leuke bezigheid om zo tussen je jongen bezig te zijn .

21 maart

Zoals het er nu voor staat vraag ik me wel af of we wel aan het vlieg seizoen gaan beginnen , de nieuwsberichten zijn niet erg hoopvol en als je nu dat volgt dan is de duivensport maar bijzaak . Ik maak me wel zorgen hoe dit allemaal gaat aflopen met de gezondheid van ons mensen , Alles is nu stil gelegd tot zes April maar ik denk dat we er nog lang niet zijn . Heb wel veel bewondering voor de mensen in de zorg op wat voor gebied dan ook ,die op dit ogenblik onder hoog spanning leven De medici staf en alles wat daar om heen , en niet te vergeten onze regering die het allemaal op hun afzien komen en het maar in zo goed mogelijke banen zien te leiden ,grote bewondering voor deze bewindslieden en onze overheid.