De kop is er af om zomaar te noemen , de eerste vitessevlucht lig weer achter ons .We zijn in Kalkar gestart voor mij een een afstand van 161 km .Het weer was goed maar wel koud  ,de lossing commissie heeft gewacht tot de temperatuur boven de 5 graden kwam , op zich een verstandige keuze , de duiven kwamen hier goed af , mooie regelmaat van binnen lopen  , leuke uitslag gemaakt  , Ik heb de duiven hierna direct op weduwschap gezet   ,en nu maar hopen dat ze het spel door krijgen zo dat we dat straks weer mogen terug zien in de volgende wedvlucht .

29 april 

De wedvlucht vanuit Weert is hier goed verlopen , in ons nieuwe samenspel DOP behaalde we de derde prijs van 3199 ingekorfde duiven met een uitslag van 31 gezette duiven waarvan er 14 in de prijzen vielen , Bij de thuis vereniging de WPV in Winschoten haalde we de eerste prijs op de uitslag Met een snelheid van 1761 m/min.Dus al met al een mooie uitslag waar mee we weer verder kunnen ,de duiven zien er goed uit trainen al weer naar hartenlust mede daar dat ze de afgelopen zaterdag de wind op de staart hadden en weinig geleden hebben .                                                                                                                                               

We hebben de duiven weer wat verwend ,maar zelf zijn we op het verjaardags- feest van de Koning niets te kort gekomen . Op zich een mooie feest dat we dat in ons land zo met elkaar mogen vieren .

De trainingen zijn weer hervat voor de volgende wedvlucht van uit Tongeren , de te verwachten weer omstandig heden zijn voor zaterdag NNW wind Op zich heb ik het liefste een noordenwind dan is het voor een ieder gelijk. Het is maar goed dat we dat aan een ander moeten over laten , dan was er nog meer om onenigheid over te krijgen ,en dat hebben we al genoeg in onze duiven wereld .