Afgelopen november mochten we ons honderd jarig bestaan van de vereniging vieren en overdenken. WPV de Winschoter Postduiven Vereniging is één van de eerste en oudste verenigingen in de regio. Nadat een ieder welkom was geheten en een voorwoord kregen van onze voorzitter Dhr H Koning werd er een oorkonde uitgereikt. Na een korte overdenking en een terugblik van de vereniging, waarvan er in het verleden wel meer dan honderd leden waren. Maar ook hier zijn er verschillende dingen veranderd, wat overeind is blijven staan is dat het een vereniging is waarvan de spelvreugde en verdraagzaamheid hoog in het vaandel staat. Tevens mochten we een nieuwe cap in ontvangst nemen met het nieuwe logo in de kleuren wit en blauw. De kleuren die vanouds de kleuren van Winschoten zijn.

We werden getrakteerd op een gezellige avond met een warm en koud buffet waarbij onze dames ook niet vergeten waren door het bestuur, zij mochten een waardevolle cadeau bon in ontvangst nemen.

De donkere dagen staan weer voor de deur, gezelligheid in huis. Maar op het gebied van de duiven is weinig te melden. De hokken worden weer in orde gebracht als er iets te veranderen was. Het vlieghok daar heb ik de nodige aanpassingen gedaan. Het aantal bakken in deze afdeling heb ik terug gebracht van 20 plaatsen naar 16 plaatsen. Een nieuwe vloer gemonteerd  .

Met de rennen heb ik meer werk gehad , hier heb ik namelijk de roosters vervangen door een houten vloer, wel zo prettig voor de duiven. Ben van mening dat de duiven niet graag op de roosters verblijven. Ook is het dak onder handen genomen. Er is een luifel aan de voorkant bij gekomen zodat de regen er geen vrij spel meer heeft. omdat de voorzijde open is was dit mogelijk.

Deze rennen gebruik ik uitsluitend voor de reserve duiven en voor de kweekduiven in de rust periode .