De eerste nieuwsbrief van de maand juni , op dit ogenblik zijn de duiven onderweg naar Sens voor mij hier een afstand van 611 km , de weer voorspelling is voor de zaterdag niet goed te noemen .

Zelf heb ik er zes ingekorfd voor de fond vlucht en laat de vlucht van uit Gennip aan mij voor bij gaan .En wens de LC mannen veel wijsheid .

De afgelopen weken gaat het bijzonder goed op de vluchten mooie uitslagen en een hoop prijs duiven , o.a. weer een teletekst notering .

Met de jonge duiven gaat het ook goed tot nu toe , ik ben er niet erg vroeg mee , en ben er ook nog niet uit of ik wel wil mee doen aan de jonge duiven vluchten , Het seizoen voor deĀ  jongen garde begint veel te vroeg is mijn meningĀ  De man waar mee ik vroeger in contact kwam in de duivensport zei altijd tegen me als je duiven wil verspelen moet je met jonge onervaren duiven gaan spelen , en ik geloof dat daar een kern van waarheid in zit , Maar nu beginnen ze zelfs steeds eerder met de jonge duiven en dat is als je het mij vraagt , is dat vragen om moeilijkheden De maand juni staat bekent als de coli maand .