1 Maart ,

Alweer een maand verstreken , het is net of de tijd steeds snelle gaat , maar dat zal wel te maken hebben met de leeftijd zullen we maar denken .Op het gebied van de duiven gaat het prima hier op de hokken .De vliegduiven heb ik inmiddels op weduwschap zitten na dat ze enkel jongen van de kwekers hebben groot gebracht .En daar is men druk bezig om de tweede ronde  voor te bereiden , enkele nesten zijn hier alweer uit gekomen .

 

 

Volgende week zullen de vliegduiven hun verplichte enting voor paramixo toe gediend krijgen , dit doen we collectief in vereniging gebeuren , maar wel met alle voorzorg maatregelen T.A.V de corona voorschriften en bij de liefhebber thuis op de hokken , wel zo veilig .

 

 

Dit seizoen de jonge duiven afdeling aangepakt , hier zijn er loket kasten gemaakt en geplaatst .Voorheen had ik de jonge duiven  op schapjes zitten maar dit leek me beter voor ze , en zo kunnen er twee├źn vijftig een plaatsje vinden .De schapjes kunnen makkelijk uit genomen worden en zo dan van de mest worden ontdaan .

22 maart 

De eerste ronden jongen duiven zijn naar hun afdeling verhuist , en nu maar afwachten wat het gaat brengen dit nieuwe seizoen .Een vliegseizoen wat nog even op zich laat wachten , omdat de berichten vanuit Den Haag  niet erg hoop vol zijn dat we begin April gaan starten met de eerste Vitesse vluchten  .Dus maar afwachten .Persoonlijk ga ik maar gewoon door met de voor bereidingen , en als het dan zover is worden we niet verrast .

 

Ben ontzettend blij met dit resultaat van het afgelopen seizoen .Als satelliet hok van E Bodde Jr Winschoten een mooie rankschikking .Dat geeft weer hoop op de toekomst . En zo kunnen we weer het nieuwe seizoen in gaan . Met veel vertrouwen dat we op de goede weg zijn .